المقادير :
سمك فيليه
بصل شرائح
زنجبيل
5فصوص
توم
2فلفل اخضرحار( حسب الرغبه)
2 ملعقة اكل بهار سمك جاهز /واللي ما عندها ممكن تحط( كمون -فلفل اسود-كركم مسمار مطحون- قرفه مطحونه-زنجبيل بودرة)
2 ملعقة اكل صلصة طماطم
نصف كوب ليمون
ملعقه صغيرة كاري
ملح
نصف كوب طحينيه
كزبرة خضرة ربع حزمة
الطريقه :
]نغسل فيليه السمك ونحطة بمصفاة لينشف من الميه
نجيب الفود بروسيسير لتجهيز الخلطه : وهي بصلة +5 فصوص ثوم +قطعتين صغار زنجبيل طازج( انا بشتريه وبقطعه حلقات وبحطه بالفريز لحين الحاجه)+فلفل اخضر+كزبرة خضرة ربع الحزمه +نصف كاسة ليمون +نصف كاسة طحينيه+بهار السمك+ملعقة الكاري+ ملعقتين اكل كبار صلصة طماطم +ملح وانتبهي لا تكثري ونخلطهم
وبعدين نجيب الصينيه ونحط فى القاع بصل شرايح ونرص شرائح السمك فوقه وبعدين نحط الخلطه فوقهم ونغطيه بالفويل :(252): هتاكل وانتا مغمض عنيك :(60):